tiistai 29. syyskuuta 2020

Frisbeegolfia Kalannissa

Kalannin Pallo -65 rakensi kesän aikana upean 18-väyläisen frisbeegolfradan Kalannin yläkoulun ympäristöön. Rataa saavat käyttää kaikki ilmaiseksi. Radan rakentaminen ja ylläpito tehdään talkootyönä. Yhteistyökumppanit ovat olleet mukana kustannusten kattamisessa ja näin eri yritykset ovat saaneet omat nimikkoväylänsä Kalannin frisbeegolfradalle.


Frisbeegolf on leppoisa laji, jota voi pelata niin yksin, parin kuin pienen porukankin kanssa. Frisbeegolfin tavoitteena on päästä radan alusta loppuun mahdollisimman vähin heitoin. Pienimmän tuloksen saanut pelaaja voittaa. Jokainen rata aloitetaan tiiltä eli vihreältä alustalta. Tiin vieressä on aina karttakuva, josta selviää etäisyys korille ja korin paikka. Kalannin frisbeegolfradalla on myös kyltit osoittamassa tietä seuraavalle radalle.






Olemme yläkoululaisten kanssa tutustuneet frisbeegolfiin liikuntatunneilla. Frisbeegolf on mukavaa yhdessä tekemistä ja rauhallista liikuntaa. Suosittelen kaikkia kokeilemaan frisbeegolfia. Kalannissa on valtavan hyvät puitteet!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.