perjantai 25. syyskuuta 2020

Koulu alkaa, taputa...

Koulu alkaa, tömistä

Koulu alkaa, huuda HEI!

Olen ekaluokalla!



Nyt ollaan ehditty käymään koulua jo monen monta viikkoa ja tuntuu, että moni ekaluokkalainen on venähtänyt jo ainakin metrin. Kaikenlaisia uusia ja ihmeellisiä kouluasioita tulee kuitenki vielä vastaan ja niitä yhdessä tutkaillaan. 

Maija kirjoitti edellisessä blogitekstissä terveisiä yläkoulun pienryhmästä ja tässä tekstissä kuulette alakoulun pienryhmän juttuja.

Luokkani sijaitsee alakoulun huipulla, tämän ylemmäs ei meidän koulussamme pääse. Osa oppilaista onkin nimennyt luokan huippuluokaksi. Tänne huippuluokkaan kiipeää tänä vuonna ykkös- ja kakkosluokkalaisia oppilaita opiskelemaan pääasiassa matematiikan ja äidinkielen asioita. Osalla tunneista on myös ohjaaja apuna ja tukena.

Ekaluokkalaisten kanssa ollaan ehditty tutustua jo neljään kirjaimeen, tutuiksi ovat tulleet A, I, N ja O. Matematiikassa ollaan laskettu yhteen ja vähennetty, ja numeroitakin on opittu jo ainakin viisi. 


Kakkosluokkalaisten kanssa ollaan tehty paljon hauskoja virkkeen rikastamisharjoituksia ja äng-äännettäkin on ihmetelty. Matematiikassa on ihanat ja inhottavat kertotaulut työn alla.




Hauskaa syksyn jatkoa kaikille! 💜




 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.