maanantai 15. maaliskuuta 2021

Englanninkieliseen maailmaan tutustumista

 

Tänä lukuvuonna osa kasiluokkalaisista on päässyt tutustumaan englanninkieliseen maailmaan tarkemmin valinnaisen englannin kurssin parissa.


Tunneilla on aherrettu monia kauniita ja informatiivisia esitelmiä esimerkiksi englanninkielisen maailman juhlapyhistä ja alueista. Esitelmien myötä oppilaat ovat päässet myös harjoittelemaan esiintymistaitoja, niin suomeksi kuin englanniksi.




Kielitaitoa on kartutettu kertaamalla peruskurssien aiheita sekä tutustumalla uusiin asioihin. Esitelmien lisäksi oppilaat ovat tehneet tunneilla erilaisia kirjoitustehtäviä. On kirjoitettu kirjeitä englanniksi ja laajennettu sanavarastoa tutustumalla esimerkiksi englanninkielisiin sanontoihin.


Opettajana olen nauttinut suuresti tuntien hyvästä ilmapiiristä ja oppilaiden innokkaasta asenteesta oppimista kohtaan. Englantilaiseen kulttuurin pääsimme tutustumaan myös yhteisen teehetken parissa, joka on monille oppilaille ollut varmasti kurssin kohokohtia. Tämän yhden englantilaisen kulttuurin kulmakiven toteuttaminen onnistui mukavasti ihan luokkahuoneessakin, vaikka perinteiset englantilaiset teeleivät puuttuivatkin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.