maanantai 23. syyskuuta 2019

Lauantaikoulupäivä 14.9.



Lauanataina 14.9. Kalannin koululla vietettiin koulupäivää. Oppilaiden päivä eteni perjantain lukujärjestyksen mukaan.

Kolmasluokkalaisilla oli ensimmäisellä tunnilla englantia. Tunnilla myös koulupäivää seuraamaan tulleet perheenjäsenet ja sukulaiset pääsivät tekemään englannin sanakokeen.

Ensimmäisellä välitunnilla alakoulussa oli oppilaskunnan suunnittelemaa pihasuunnistusta.












Toisella tunnilla oli matematiikkaa. Tunnilla kertailtiin kertotauluja pistetyöskentelynä. Pisteillä oli erilaisia kertotaulupelejä ja -tehtäviä.

















Äidinkielen tunnilla opiskeltiin äng-äänteen tunnistamista ja kirjoittamista.
Päivän viimeisellä tunnilla oli kolmosilla kuvaamataitoa. Tunnilla jatkettiin vedenalaisia maisematöitä.





4b -luokan oppilaiden kuvaus päivästä:


Aloitimme äidinkielellä 4b -luokassa Minä-tekstin kirjoittamisen. Luokassa oli 4-5 aikuista katsomassa tuntia. Ensimmäisellä välitunnilla oli syyssuunnistus. Välkällä suunnistukseen osallistui paljon vanhempia ja pikkusisaruksia.

Kun välitunti päättyi, kaikki menivät luokkiin. Seuraava tunti oli ympäristöoppi. Menimme ulos piirtämään puiden kuvia. Sitten menimme takaisin sisälle kirjoittamaan tietoa puista.Tunnin jälkeen juoksimme välitunnille. Välitunnilla me reihuimme hämähäkkikeinussa.

Kun taas kello soi, kaikki ryntäsivät sisälle. Seuraava tunti oli ympärisöoppi. Aloitimme ryhmätyön. Ryhmiä oli seitsemän. Jokainen ryhmä kirjoitti eri nisäkkäästä. Välitunnilla olimme hämähäkkikeinussa riehumassa. Englannin tunnilla teimme tehtäviä ja parityötä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.